Комеди Клуб подкаст – апартамента на Цецо

В новия епизод на Комеди Клуб подкаст, Иван, Боми и Ники обсъждат заедно с Цецо проблемите му с апартамента, неговото чистене, пътеката на Годжи, какво НЕ трябвада говорим на приятелките си и др..

„Разтърсващата“ история на Цецо за ремонта на банята в апартамента му не е нещо, което бихте искали да изпуснете! Кога най-накрая ще се отърве от пътеката за бягане на Годжи и дали изобщо музикантът ще си я вземе? Какво е последвало след въпросния ремонт? Кой е най-добрият начин да изчистим мръсотията? Отговорите на всички въпроси вижте в подкаста на Комеди Клуб тук.

Подкасти с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“, Николай Николов – „БСП“ и Георги Георгиев – Готи в рубриката „Иван се запознава с партиите“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.