Мистерията с Ники – Комеди Клуб Подкаст

В Комеди Клуб подкаст Иван, Боми, Ники и Боми обсъждат странните явления край Ники Банков в деня на последните шоа на Комеди Клуба.

В деня на представленията Банков се сблъсква с въртележка от събития. Коронавируса застрашава участието му в шоуто, но той все пак желае да се яви на работа. Същата сутрин Иван и Ники разменят няколко изречения със съобщения за доуточняване на плана за вечерта.

Първоначално Банков заявява, че е добре и може да се качи на сцената. Такъв е планът до съвсем последния момент. Става време за старт на шоуто, но Ники преценява в последния момент, че не се чувства напълно добре и решава да си тръгне, за да не застраши здравето на зрителите и своите колеги. Мистерията с Ники Банков от този момент нататък става пълна и преобръща последващите събития с краката нагоре.

За да разберете какво се случва с Ники в последния работен ден на Комеди Клуб преди локдауна, гледайте Комеди Клуб подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.

One thought on “Мистерията с Ники – Комеди Клуб Подкаст

Коментарите са затворени.