Последното шоу на Комеди Клуб – подкаст

В подкаст на Комеди Клуб Иван, Боми и Петя разказват на Ники какво се е случило в последното шоу преди локдауна. Банков беше възпрепядстван да вземе участие в шоата заради съмнения за стопроцентовото си здраве и предпочете да не рискува със заразяването на феновете и колегите си. Това породи една голяма верига от събития. За мистерията с Ники вижте тук.

С отказа на Ники Банков да участва в шоуто, line-up-ът на шоата претърпя основна промяна, като освен него участие не успя да вземе и още 1 комедиант. След светкавична намеса на екипа, всичко отново беше вкарано в ред. Думата „светкавично“, обаче описва много добре предстоящото в клуба.

Шоуто продължава. Ицо Радоев забавлява публиката. Изведнъж тътен озвучава залата, последван от пълен мрак. Токов удар спира електричеството в клуба, а ударът носи със себе си натрошена мазилка и много главоболия за Иван.

Цялата история за „Последното шоу“ на Комеди Клуб можете да гледате в подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.