Седмичният спортен подкаст от Комеди Клуб

В Комеди Клуб спортен подкаст Иван и Еди обсъждат най-важните, интересни и актуални теми от света на спорта през изминалата седмица. Коментар върху представянето на националите ни по футбол в мачовете, от квалификациите за световното първенство през 2022 в Катар, срещу Швейцария и Италия. Рокади в треньорския щаб на ЦСКА-София. Блестящото представяне на ансамбъла ни на Световната купа в София. Бойни спортове, баскетбол, фигурно пързаляне, тенис, Формула 1 и още много други новини можете да гледате в Комеди Клуб спортен подкаст.

Футбол

Националният ни отбор по футбол претърпя 2 загуби в София от отборите на Швейцария и Италия. Мачовете бяха са от квалификациите за световното първенство в Катар през 2022, съответно с 1:3 и 0:2. Пред „лъвовете“ предстои мач срещу Северна Ирландия през идната седмица.

ЦСКА-София съобщи в официалния си сайт за назначението на Любослав Пенев като старши-треньор. Той идва от отбора на Царско село и заема мястото на Бруно Акрапович. Като причина за уволнението на Акрапович са посочени незадоволителните резултати на отбора.

Художествена гимнастика

Националният ни отбор по художествена гимнастика спечели общо 6 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медала на Световната купа в София. Ансамбълът ни завоюва 3 златни медала отборно, а Боряна Калейн спечели 3 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал, индивидуално. Катрин Тасева също спечели 1 бронзов медал.

Други

Какво се случи в света на бойните спортове, баскетбола, тениса, фигурното пързаляне и Формула 1, можете да видите в Комеди Клуб спортен подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.