Комеди Клуб подкаст с Мая Манолова от „Изправи се.БГ“

Мая Манолова гостува на Иван Кирков в Комеди Клуб подкаст. Основателката на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и представителката на „Изправи се!Мутри Вън!“ говори за всичко, което вълнува Иван относно предстоящите избори. Рубриката „Иван се запознава с партиите“ продължава с пълна сила, като комедиантът е твърдо решен да спази обещанието си да гласува. Затова Иван Кирков се запознава с представителите на всяка една от париите в отделен подкаст, където научава от първа ръка за предизборната кампания, целите и мотивите на политическите организации.

За Мая Манолова

Мая Манолова е български политик, лидер на гражданската платформа Изправи се.БГ, народен представител от парламентарната група на Коалиция за България в 40-о и 41-вото Народно събрание. Тя е депутат и заместник-председател в 42-рото Народно събрание. На 30 юли 2015 г. е избрана за национален омбудсман на България.

На 3 септември 2019 г. Манолова подава оставка като омбудсман на Република България и участва в местните избори в София.

На 4 септември 2019 година Манолова се кандидатира за кмет на София като независим кандидат, издигнат от Инициативен комитет. Мая Манолова достига до балотаж срещу кандидата на управляващата партия ГЕРБ Йорданка Фандъкова. Мая Манолова губи изборната надпревара с разлика от 5%.

Парламентарни избори

На 6 декември 2019 г. учредява гражданската платформа Изправи се.БГ. На 23 май 2020 г. Изправи се.БГ организират протест пред Министерски съвет, искайки оставката на правителството. На същия този митинг Манолова обявява, че ще се яви на Парламентарни избори в България.

На 7 февруари 2021 г. лидерите на „Изправи се.БГ“ и „Отровното трио“ обявяват, че ще се явят заедно на изборите под коалиционното име „Изправи се! Мутри, вън!“, както и отказ от „каквито и да е преговори с ГЕРБ и ДПС“.

Гледайте Комеди Клуб подкаст, за да видите какво мисли Мая Манолова за предстоящите политически избори, какви точно са целите и намеренията на „Изправи се!Мутри Вън“, мнението й за коалицията и всичко най-важно за партията.

Подкаст с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“, Николай Николов – „БСП“, Георги Георгиев-Готи от „БНО“ и Владислав Панев от „Демократична България“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.