Избори 2021 – Заключението на Иван за партиите

Избори 2021, и в частност запознаването с партиите, е нещото, към което Иван Кирков основно насочи своето внимание в поседните месеци. Комедиантът беше решен тази година да се информира достатъчно, за да може да даде своя глас. За тази цел беше създадена специална рубрика. „Иван се запознава с партиите“ предизвика огромна сензация сред феновете, като едни от най-интересните личности от предстоящите избори гостуваха в Комеди Клуб подкаст. В това число бяха бившата кандидатка за кмет – Мая Манолова, председателят на партията мандатоносител на Васил Божков – Георги Георгиев-Готи и още много други.

В последния политически подкаст преди изборите Иван и Ники обсъдиха партиите, наблюденията си върху тях и дадоха своите прогнози за сформирането на новото Народно събрание. Заключението на Иван Кирков за „Избори 2021“ е особено интересно, заради обещанието тази година да даде своя глас на някоя от партиите. Комедиантът направи анализ на наученото от своите гости и реши каква ще бъде съдбата на вота му.

Гледайте Комеди Клуб подкаст, за да видите какво мисли Иван Кирков за предстоящите политически избори, какви точно са наблюденията и какво е мнението му за бъдещето на държавата.

Подкаст с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“, Николай Николов – „БСП“, Георги Георгиев-Готи от „БНО“, Владислав Панев от „Демократична България“ и Мая Манолова от „Изправи се.БГ“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.