Планът на Слави Трифонов в Комеди Клуб поскаст новините

В Комеди Клуб подкаст новините Иван Кирков и Ники Банков обсъждат плана на Слави Трифонов и какво предстои оттук нататък. На 15 април беше учредено 45-тото Народно събрание. То се състоя в старата сграда, където НС беше открито по традиция от най-възрастния депутат. В тази роля беше 79-гоишната Мика Зайкова от партията „Има такъв народ“. За председател беше избрана Ива Митева, също от партията на Слави.

Депутатите на „Има такъв народ“ пристигат с автобус

Още със стъпването си на паветата, депутатите от „Има такъв народ“ привлякоха вниманието и спечелиха симпатиите на наблюдаващите. Те пристигнаха с автобус, което видно изненада минувачите. Лаконичното мълчание на „ИТН“ затвърди сдържаността и дисциплината на партията, като остави доста въпросителни относно следващите им действия. Слави Трифонов се закле като депутат чрез онлайн връзка, поради настоящата му карантина. Според Иван Кирков, който в същия ден е бил на мястото на събитието, моментът на „Дългия“ да направи промени е сега, докато има цялото доверие на народа.

Какво още мислят Иван и Ники относно плана на Слави Трифонов и Народното събрание, вижте в Комеди Клуб подкаст новините.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.