Клюкарският подкаст на Комеди Клуб – Къци срещу Фънки

Задава се страхотен сезон в тазгодишното издание на „Като 2 капки вода“. В клюкарският подкаст на Комеди Клуб Иван, Боми и Цецо обсъждат дебюта на Азис, дават прогнози за представянето на Фики и другите участници и коментират сблъсъка между Къци като изпълнител и Фънки като жури. Ще остави ли следа бившият водещ на „Колелото на късмета“ този сезон в предаването с някое скандално изпълнение. Ососбено в присъствието на неговият „вечен враг“ – Фънки. Също така в подкаста се разнищва и голямата загадка на клюкарския епизод – била ли е Поли Генова съученичка на Боми?!

Иван разнищва мистерията около Поли Генова.

Пикантният Комеди Клуб подкаст, в който се говори за Папи Ханс, който сам е открил кой е неговият двойник и го сподели със своите фенове. Огромната приликата между двамата хвана неподготвен дори и Цецо, който не направи разлика между двамата. Андреа е в болница в Турция като снимката, качена от певицата, ни дава повече въпроси от отговори с каква цел е там. Лили Иванова уволни своя портиер, но не защото не е задържал вратата докато тя влиза с покупките. Учителят на Мария Бакалова с негативни отзиви и критика към своята ученичка.

Кой е „близнакът“ на Папи и каква нестандартна професия практикува той? Каква е причината певицата Андреа да бъде в южната ни съседка и кой я придружава? С какво портиерът е заслужил гнева на българската естрада Лили Иванова? Защо преподавателят на Бакалова я критикува?

Отговорите на всички тези въпроси и още много други можете да откриете в подкаст канала на Комеди Клуб посветен изцяло на клюкарския свят.

Следете Комеди Клуб подкастите ни в YouTube всяка седмица или ни слушайте в Spotify, SoundCloud или iTunes.