Наддаването на Комеди Клуб Подкаст

Как започна наддаването на Комеди Клуба и какви са правилата, за да участвате и вие в тази велика игра, може да прочетете тук.

16-и юни: Ники разказа историята на Кайл МакДоналд от Канада, който успял да размени кламер за къща! Така наддаването на клуба започна, като първият предмет за размяна бе химикал от Комеди Клуба, който изглежда син, но е с червен край, а в същност пише зелено.

22-и юни: Хората от коментарите в предния подкаст предложиха много разменни предмети, като Иван и Ники си избраха 6 от тези предмети, които shortlist-наха и феновете избраха един от тях.

29-и юни: Предметът от наддаването, който феновете избраха, бе…… скара! В подкаста Иван, Боми и Ники разказаха историята на скарата и как те успяха да й принесат още повече стойност: като пекоха пържоли за рожденния ден на Терцата на нея!
В същия подкаст феновете предложиха и своите оферти за следващата размяна.

2-ри юни: Иван и Ники коментират офертите от феновете и shortlist-ват тяхните фаворити, от които феновете ще изберат следващия предмет за размяна.

Все още имате шанса да отидете в подкаста отгоре и да лайкнете това предложение, което най-много ви допада.

А ако до сега не сте схванали как се провежда наддаването, ето ги и правилата:
  1. В един подкаст комедиантите представят предметът, който един от феновете ще получи като размяна.
  2. В същия подкаст, в коментарите, феновете предлагат своите оферти, като заедно с това и изпращат снимка на предмета в Инстаграма на Комеди Клуба
  3. В следващия подкаст комедиантите си избират предложенията, които са им допаднали най-много, като ги представят.
  4. В този подкаст, в коментарите, са изброени тези предложения, като феновете, чрез лайкване, избират коя от офертите печели.
  5. В следващия подкаст комедиантите се събират, разказват как е преминала размяната, дават още информация за предмета и наддаването продължава! 🙂

В страницата podcasti.bg можете да прочетете най-новото от света на Комеди Клуб Подкаста.
А за най-новата информация относно Комеди Клуба и стендъп комедията, следете Comedyclub.bg.