Подкаст за видовете съседи на Комеди Клуб

В подкаст номер 450 от основния канал на Комеди Клуб основната тема за разговор са видовете съседи на Иван, Боми, Петя и Ицо. Петя споделя съседските си истории, които са достойни за комедиен филм. Или поне за сериал от ранга на „Новите съседи“. Иван от своя страна обича своите съседи в Стара Загора и най-вече Казака. Съсед ала „DJ Damyan“ пък се подвизава в блока на Ицо. Със своите шумни партита, съседът на комедианта вдига всички на крака, но не и него. Харесва ли Ицо своите съседи? Кой е Казака и какво прави той за Иван, за да бъде любимият му съсед? Историите на Петя и още много други забавни епизоди може да откриете в YouTube канала ни тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.