Комеди Клуб подкаст с Константин Ангелов от „Да, България“

В епиозод от подкаст на Комеди Клуб, на гости на Иван Кирков е Константин Ангелов от „Да, България“. Константин е един от основателите на „МлаДА България“. Той е деен активист на своята партия като запознава Иван с дейностите им. През това време Иван се информира за всичко около партиите, за да усъществи една голяма цел – тази година да гласува! Доказателство за „активността“ на Константин е случката, в която Гешев беше „обсипан“ с пари. Банкнотите са с лика на Бойко Борисов, които са препратка за сагата с „нощното шкафче“. Именно гостът ни в подкаста е смелчагата, усмелил се да поеме инициатива в акт на недоволство от работата на главния прокурор. Подкаста може да изгледате тук.

За да видите какво мисли Константин Ангелов за предстоящите политически избори, какви точно са целите и намеренията на „Да, България“ и всичко най-важно за партията можете да гледате нашият Комеди Клуб подкаст.

Очаквайте още епизоди, в които ще ни гостуват представители на всички водещи партии, които ще се борят на предстоящите избори, като Иван Кирков е решен да се запознае с всяка опция, за да може да изпълни една от основните си цели за тази година – да гласува!

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.

One thought on “Комеди Клуб подкаст с Константин Ангелов от „Да, България“

Коментарите са затворени.