Подкаст за листата на Слави Трифонов

Извънреден подкаст беше излъчен в канала на Комеди Клуб причина, за което беше Слави Трифонов. „Дългия“ обяви кандидатите на своята партия за място в Народното събрание в предстоящите избори. Той обяви, че ще води листата на „Има такъв народ“ в градовете Варна и… Стара Загора. С това, снажният изпълнител и тв водещ дава огромна заявка за нещо равносилно със спечелване на изборите – да получи гласа на Иван Кирков! Комедиантът е костелив орех в това отношение, но е решен тази година да оползотвори това си право като се запознава обстойно с всички възможни варианти.

Подкаст с участието на младия активист от „Да, България“ – Константин Ангелов може да гледате тук.

Очаквайте още много други подкасти на Иван Кирков с представители на водещите партии и следете Иван. Интересно коя ли ще си избере?

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.