Клюкарският подкаст на Комеди Клуб

В клюкарското издание на Комеди Клуб подкаст се обсъждат най-горещите новини и клюки от света на ХайЛайфа. Иван, Боми и Цецо говорят за едни от най-култовите икони на шоу бизнеса в България, които се завръщат с гръм и трясък. След дълго отсъствие на Димитър Рачков и още по-дълго такова на поп-фолк певицата Мария, те най-накрая прекъсват своето мълчание.

Шоуменът започва работа по новия проект на Нова ТВ, посветен изцяло на него. „Шоуто на Рачков“ ще започне на 7-ми март и ще бъде излъчвано всяка неделя вечер. Певицата прави може би не толкова неочаквано завръщане, но все пак изненадата е налице.

Говори се за българските сериали, начело с „Под прикритие“.

Това и още много други можете да научите в Комеди Клуб клюкарски подкаст посветен изцяло на „горещото“ от България и света.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.