Спортният подкаст на Комеди Клуб в действие

Допинг скандалът

Спорното издание на Комеди Клуб подкаст с нов епизод. В това издание Иван и Еди обсъждат една от най-горещите теми, касаеща целия български спорт. Това е разразилият се допинг скандал на трима от бъдещите ни надежди в плуването. Момчетата са хванати с препарата (Станазолол) на 18.02, но в медиите беше съобщено чак на 24.02. И тримата твърдят, че не са приемали нищо друго освен медикаментите давани им от лекаря (д-р Любомир Петров) и треньора (Кристиян Минковски) на националния отбор. Историята се заплита още повече, когато президентът на федерацията по плуване бива записан като казва, че би укрил състезателите си, ако знае, че те ще бъдат тествани. Той отрича, че това на записа е той. Ден след твърдението си, признава, че гласът на записа е негов.

Футбол

Иван и Еди говорят за изминалия елиминационен кръг от Шампионска лига. Дават своето мнение, като правят анализ на мачовете и обсъждат шансовете на отборите за продължаване напред в турнира. Лига Европа е също толкова атрактивна тема за разговор в подкаста като отборът на Едката – Арсенал, продължава напред след тежка битка с един от коравите отбори в турнира – Бенфика. Поредното издание на неволната рубрика на Еди „Минута е много“ също е налице. Хабиб с филм за живота си, поредните лоши новини за Ливърпул, кого обвиняват Астън Вила за изтичне на информация от съблекалнята. Това и още много други новини от света на спорта може да гледате в спортното издание на Комеди Клуб подкаст.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.