Комеди Клуб подкаст за бившите съученици и „топ пичовете“

В подкаст на Комеди Клуб темата за разговор засяга въпроса с бившите съученици и тяхната промяна оттогава към днешно време. И по-специално женската аудитория. Иван, Ники и Емо анализират момичетата, с които са били в един клас и обсъждат трансформацията, която е споходила по-голяма част от тях. Иван Кирков за секса от съжаление, уважение или благодарност и историята, затвърждаваща тази хипотеза.

Момичето, което с години е било „най-отворено за предложения“, купони и щуротии, сега плете гоблени и води група за художествено четене. Съученичката, която всеки е игнорирал, днес (със значителен „тунинг“) събира погледите на тогавашните незаинтересовани момчета.

Има ли мъжки еквивалент на „топ мацката“, която всяка мацка да желае, а всеки пич да му завижда? Иван, Ники и Емо се опитват да дадат отговор на този въпрос, като според тях този феномен е голяма рядкост (ако видите, можете да се потъркате в него за късмет). Има ли такива и защо не се говори за тях, както за „най-готиното и вървежно момиче“?

Историята на Иван, отговорите на тези въпроси и още факти за сексуалната психология и взаимоотношения, които не знаехте, че искате да знаете, можете да гледате тук в нашия Комеди Клуб подкаст.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.