Мила Роберт на гости в Комеди Клуб подкаст

На гости при Иван Кирков в Комеди Клуб подкаст, тази седмица беше талантливата певица Мила Роберт. Там те обсъждат новия албум на изпълнителката – „ЕГОТРИП“, който е навлязъл доста под кожата на Иван. Иронията, която неизменно е част от песните на артистката, отново е налице.

Мила Роберт разказва за връзката и отношенията си с актрисата Мария Бакалова, която участва във филма „Борат 2“ и наскоро беше номинирана за наградата „Златен глобус“. Изглежда двете са близки приятелки, като Мила разказва някои доста интересни факти и случки около Бакалова.

Идеи за една страхотна колаборация се зараждат в епизода от Комеди Клуб подкаст, където Мила Роберт и Иван Кирков загатват за евентуално изпълнение на певицата в бившия „Бар Луна“.

Певицата разказва за историите и опита си в киното, като споделя, че е участвала в късометражен филм през миналата година и споделя забавна случка, която е белязала края на снимачния процес.

Какво предстои оттук нататък за Мила Роберт, какво още има в нейния албум, планът на Иван за придаване на още по-голяма популярност на Мила. Всичко това и още други забавни и интересни моменти,можете да гледате в епизода на Комеди Клуб подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.