Специален подкаст на Комеди Клуб по случай 8-ми март

Специален подкаст на Комеди Клуб по случай най-женския ден в годината – 8-ми март или „Денят на жената“. В епизод от основния канал на Комеди Клуб подкаст Иван Кирков отдава почит на Боми и Петя, както и на всички жени. Там те говорят за силните жени по света и у нас. Валентина Тарешкова, Камала Харис, Ангела Меркел, Гала и Корнелия Нинова са само част от голямата гама от дами заслужаващи да бъдат отбелязани в това отношение. Коментират, обсъждат и изказват мнението си за едни от най-известните представителки на нежния пол.

Произходът на празника и какво е било първоначалното преназначение на 8-ми март можете да научите в специален подкаст на Комеди Клуб, посветен изцяло на дамите, тук.

Мили дами, от екипа на Комеди Клуб София Ви желаем прекрасен празник, изпълнен с обич, смях и радост. Честит празник! 🙂

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.