Променихме ли се след 1 година? – Комеди Клуб подкаст

В подкаст на Комеди Клуб Иван, Боми, Ники и Петя обсъждат изминалата 1 година, в която коронавируса навлезе в света ни и завладя животите ни по всякакъв начин. Променили ли сме се оттогава и ако да, то по какъв начин? Отговорът на този въпрос се търси в епизод номер 463 на Комеди Клуб подкаст.

Ежедневието ни претърпя коренна промяна, откакто СЗО официално обяви COVID-19 за пандемия. Това от своя страна даде начало на „ефекта на доминото“, което доведе до едни от най-големите кризи в световен мащаб за 21-ви век. Със сигурност в началото никой не е очаквал нещата да се развият по този начин. Както и да продължи толкова дълго.

Носенето на маски, прекратяването на ръкостисканията, избягването да се държим за нещо в градския транспорт. Това са само част от промяната в рутината ни през изминалата година. Дори няма да започваме с финансовите, социални и битови проблеми.

Без съмнение начинът, по който виждаме света се промени и се преобърна с краката нагоре. Заедно с това и характерът и навиците ни.

Как изглежда светът през очите на Комеди Клуб, какво е тяхното мнение за промените и ще успеем ли да се върнем към „старото“ нормално, вижте в подкаста ни тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.