Шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст

В шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст Иван, Боми, Цецо и Петя обсъждат най-горещите теми в България и чужбина от света на клюките.

Евгения Джаферович от скандал в скандал

Евгения Джаферович е може би най-скандалната личност в последните седмици, не само в България. Известната инфлуенсърка и жена на бвишия футболист и победителяю в Survivor – Ваня Джаферович, работи като гримьорка в „Като 2 капки вода“. В последния епизод Евгения има задачата да гримира участник като световноизвестен цветнокож изпълнител. Това обаче изглежда засяга цветнокожата общност в Съединените щати. Това става достояние в тик-ток след като инфлуенсърката качва клипа от процеса от своя профил. Това поражда изключително гневни реакции от страна на американски инфлуенсъри, които осъждат действията на българската си колежка.

Скандалите на Евгения не спират дотук. Докато кара децата си на училище, г-жа Джаферович навлиза в пререкания с журналистката Наталия Радославова. Причината е, че и двете дами са били по едно и също време в тяхна уличка, на която Евгения е спряла неправилно, докато изпраща децата си. Наталия от своя страна в опита да обясни, че спирането е неправилно, разговорът прераства в спор и завършва с шамар в лицето на журналистката.

Други клюки

Вижте още от шоубизнес новините на Комеди Клуб подкаст – какво се случва с едни от най-известните изпълнители, българските онлайн сериали, за предаването на Марта Вачкова и известните й шпагати. Грамитата, Евровизия и още много от светския свят можете да чуете тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.