Новинарски подкаст на Комеди Клуб – една риза на ближния

В новия новинарски епизод от Комеди Клуб подкаст, Иван, Боми и Ники Банков (с включване по телефона) обсъдиха най-важните новини от България и света. Подкастът беше излъчен на живо и можете да го намерите в YouTube канала ни на Комеди Клуб новините.

Бойко подари риза на ближния

Инспекцията на автомагистрала „Хемус“ стана поле за изява на Бойко Борисов. Министър-председателят изтъкна, че прави всичко за гражданите след като даден работник му се е „скарал“, че не прави нищо за селото му. На следващия ден премиерът е отпуснал 400 000 хил. лв. за ремонт на пътищата на с. Света Петка, където живее въпросният, който го е смъмрил. На шега единият от работещите по автомагистралата реши да каже на Бойко, че харесва сакото му и би го взел. Министър-председателят смъкна връхната си дреха и я даде на работника. По-късно се оказа, че мъжът е общински съветник от партия ГЕРБ. От пресцентъра на Министерския съвет отговориха, че премиерът не е знаел за това.

Ниагарският водопад на 3-ти март

Една от най-красивите природни забележителности в света – Ниагарският водопад, бе осветена в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България – 3 март. Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с подкрепата на посолството на Република България в Канада.

Любен Дилов-син водач на листата в Бургас

Включването на Любен Дилов-син в предизборната надпревара принуди bTV да вземе спешни мерки, за да няма обвинения в партийна пропаганда. В същото време обаче той е в журито на състезанието “България търси талант” което се излъчва всяка неделя. Новият сезон на формата, се излъчва от 28 февруари, когато бе обявена и листата на ГЕРБ. Епизодите са записани много по-рано. От телевизията обаче са решили да сведат до минимум “рекламата” на Дилов-син.

За водачите в партийните листи, ваксините, фонтана в Стара Загора и още много други научете още в епизода на новинарски подкаст на Комеди Клуб тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.