Клюкарски подкаст на Комеди Клуб – Криско и Тони Стораро

Хитът на лятото през март

В шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст, посветено на клюките, Иван, Боми, Цецо и Петя обсъждат най-нашумелите новини начело с Криско и Тони Стораро. Колаборацията, която всички искаха най-накрая се материализира с парчето „Грешна си“. След хитовете с Галена и Слави Трифонов, Криско не спира дотук. Той прави едно от най-големите сливания на музикални жанрове в България. Видно е, че в клипа е вкаран много дълбок замисъл, който нашите специалисти от Комеди Клуб се опитват да разгадаят.

Мария Илиева с редовна „бригада“ всяка година към Америка. Тази година не прави изключение. Мотивите на изпълнителката са, че отивам там, за да записва и пее с различни хора от щатите. Според нейни приятели, обаче тазгодишната визита в САЩ на провокативната певица е не заради какво да е, а заради „забежка“ по някой американски изпълнител.

Ицо Хазарта възропта срещу помощите на държавата към музикантите. Рапърът изказа негодуванието си заради немалката сума, която ще бъде отпусната на 1000 негови колеги (над 4 млн. лв.). Недоволството му идва от факта, че според него много от тях не декларират доходите си като по този начин ощетяват държавната хазна, а после искат пари от нея. Сред хората настояли за помощи е и Михаела Филева, която наскоро се върна от почивка в Танзания.

С кого се заяде Кулагин, защо сменят образа на Лола Бъни, Жени Калканжиева в предизборна кампания, Любен Дилов-син „отлъчен“ от рекламите на „България търси талант“, разменяли ли са гаджетата си братя Аргирови и много други. Всичко това и още подробности за Криско, Тони Стораро, Мария Илиева и Ицо Хазарта можете да проследите в клюкарския подкаст на Комеди Клуб .

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.