Друга мацка на телефона – Комеди Клуб подкаст

В новия епизод на Комеди Клуб подкаст, Иван, Ники и Емо обсъждат темата за гаджетата, какво да правим и не правим, за да не загазим.

Как да не сгафим?

Слагане на снимка на друга мацка като екранна снимка на телефона със сигурност е нещо, което НЕ трябва да се прави. В подкаста се разсъждава върху психологията на жените и по какъв начин можем да избегнем конфликтна ситуация, породена от присъствието на трети, добре изглеждащ човек.

Коя е правилната тактика при наличие на опасност за неволно заглеждане на друго момиче/момче? Да се правим на разсеяни, да заговорим за „слона в стаята“ първи или да си затворим очите с надеждата пред нас да няма отворена шахта?

Ники говори за Николета и бурканите с лютеница.
Николета Лозанова с нов Ники в живота – Банков

Коя е „топ мацката“ на България в момента? Преди години беше Николета Лозанова. А сега? Оказва се, че за комедиантите, още не се е родило момичето, което да свали Ни Ло от нейния трон. Както знаем от филмите, животът на богатите и известни хора далеч не е лесен. Биват разпознава навсякъде, трябва да поддържат определен статут и начин на живот, както и да се съобразяват с всяко свое действие. Не заслужава ли и Николета да се порадва на нормален и спокоен живот. Естествено, че да. И за нейно щастие има кой да й го осигури, а това е именно – Ники Банков. Остроумният комедиант разказва по какъв начин ще живеят с красавицата. За това как ще я научи да спестява, да пътува с БДЖ и да пазарува разумно с отстъпки. Ентусиазмът на Ники е възхитителен, а от какъв вид ще бъде връзката им – него не го интересува, стига да бъдат заедно.

Само времето ще покаже дали тази приказка ще стане реалност, а ние можем само да затаим дъх и да се надяваме някой ден да видим Ники, Николета и нейните малчугани хванати за ръка на разходка в парка. За още подробности, смях и истории гледайте новия епизод на Комеди Клуб подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.