100 кила на гости в Комеди Клуб подкаст

На гости в Комеди Клуб подкаст беше 100 кила, където заедно с Иван Кирков говориха за най-важните теми около живота на рапъра.

Килата говори за пандемията и трудностите около участията си. По какъв начин е изминала годината за него, белязана от COVID-19, и какво очаква за вбъдеще.

Новият албум на варненеца е готов и се очаква да бъде пуснат възможно най-скоро време. Той съдържа 25 песни, като в подкаста 100 кила дори припява част на една от песните. В тази връзка Килата и Комеди Клуб предизвикаха феновете да се снимат как правят шпагат. По този начин те им предоставиха възможност да спечелят диска на рапъра с новия му албум, както и още други изненади.

Завършеното средно образование е едно от най-важните неща, които Килата е постигнал в живота си. Дори скоро време ще записва и висше със специалност „Екология“. Споделя, че именно това го влече и смята популярността си за най-голям коз в това да повлияе на хората и да привлече тяхното внимание.

За лудото турне в САЩ, какво е работил като по-млад и всичко най-интересно от живота на 100 кила можете да изгледате в епизода на Комеди Клуб подкаст тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.