Меган и Хари vs. кралицата – Комеди Клуб подкаст

В шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст, основната тема, която Иван, Боми, Цецо и Петя (по телефона) обсъждат е скандала, разразил се в кралското семейство между Хари и Меган, и кралското семейство на Елизабет II.

Скандалните разкрития на Меган

Цялата сага край Хари, Меган и кралското семейство започна след интервюто на светската двойка с Опра Уинфри. Там бившите кралски особи разкриха, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния син Арчи, още докато е била бременна. Съпругата на принц Хари каза също, че Бъкингамският дворец е отказал да предостави закрила на детето ѝ, каквото повелява традицията. Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време.

По думите на Меган особено я терзаели тревогите и разговорите в кралския двор, докато е била бременна, за това колко тъмна може да е кожата на бъдещото ѝ дете. Тези думи накараха Опра Уинфри да възкликне от изумление, а след това да замълчи за момент. Меган каза, че британското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор не само не са я защитавали, но и прибягвали до лъжи, за да защитят други кралски особи.

Тя опроверга слуховете, че е разплаквала съпругата на принц Уилям – Кейт. Съпругата на принц Хари сподели, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ състояние. Те така и не са направили нещо, за да ѝ помогнат

За край, двойката завърши с хубава новина, която беше, че в най-скоро време очакват да им се роди момиченце.

Скандалът заплашва да влоши отношенията между Бъкингам и Белия дом. То вече коства работата на популярния британски журналист Пиърс Морган, който беше един от най-големите критици на Меган Маркъл. Американците изказват пълната си подкрепа към Меган и Хари, докато жителите на островната държава стоят плътно зад кралското семейство.

Други

Коментарът на Комеди Клуб по темата с Хари и Меган, по какъв начин са свързани Саксобурготски с кралица Елизабет II, как Дара се изгаври с Галена и още много други клюкарски новини можете да видите в шоубизнес изданието ни тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.