Подкаст с Николай Хаджигенов от „Отровното трио“

В Комеди Клуб подкаст на гости е Николай Хаджигенов от „Отровното трио“. По покана на Иван Кирков, адвокатът уважи желанието на феновете да чуят по-отблизо целите и мотивите на дадена партия от първо лице. Хаджигенов разказа за целите, мотивите и идеите на „Изправи се! Мутри вън!“. На дневен ред бяха темите за съдебната система и какво трябва да бъде оправена в нея. По какъв начин можем да дадем „рестарт“ на държавата? Протестите също бяха засегнати, след като 116 дни на материализирано недоволство на народа, в крайна сметка исканият резултат го нямаше. Чуйте коментара по тази тема на един от тримата главни инициатори. Как се манипулират избори всъщност, фалшивите бюлетини и още за политиката можете да слушате в Комеди Клуб подкаст с участието на Николай Хаджигенов от „Отровното трио“.

За да видите какво мисли Николай Хаджигенов за предстоящите политически избори, какви точно са целите и намеренията на „Изправи се!Мутри вън!“ и всичко най-важно за партията можете да гледате нашият Комеди Клуб подкаст.

Очаквайте още епизоди, в които ще ни гостуват представители на всички водещи партии, които ще се борят на предстоящите избори, като Иван Кирков е решен да се запознае с всяка опция, за да може да изпълни една от основните си цели за тази година – да гласува!

Подкаст с представителя на „Да, България“ – Константин Ангелов, можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.