На гости в Комеди Клуб подкаст – Николай Николов от „БСП“

В Комеди Клуб подкаст на гости е Николай Николов от „БСП“. Рубриката „Иван се запознава с партиите“ продължава с пълна сила, като комедиантът е твърдо решен да спази обещанието си да гласува. Затова Иван Кирков се запознава с представителите на всяка една от париите в отделен подкаст, където научава от първа ръка за предизборната кампания, целите и мотивите на политическите организации.

Николай Николов е общински съветник и секретар на ПГ „БСП за България“. Той е и заместник-председател в комисията по международно сътрудничество, туризъм, европейски програми и проекти. Член на комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, както и към комисията за децата, младежта и спорта.

За да видите какво мисли Николай Николов за предстоящите политически избори, какви точно са целите и намеренията на „БСП“ и всичко най-важно за партията можете да гледате нашият Комеди Клуб подкаст.

Очаквайте още епизоди, в които ще ни гостуват представители на всички водещи партии, които ще се борят на предстоящите избори, като Иван Кирков е решен да се запознае с всяка опция, за да може да изпълни една от основните си цели за тази година – да гласува!

Подкаст с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов и Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.