Комеди Клуб подкаст с Георги Георгиев-Готи от „БНО“

В Комеди Клуб подкаст на гости е председателят на „Българско национално обединение“ – Георги Георгиев-Готи. Рубриката „Иван се запознава с партиите“ продължава с пълна сила, като комедиантът е твърдо решен да спази обещанието си да гласува. Затова Иван Кирков се запознава с представителите на всяка една от париите в отделен подкаст, където научава от първа ръка за предизборната кампания, целите и мотивите на политическите организации.

Георги Георгиев-Готи е председателят на партията „Българско национално обединение“, която е мандатоносител на Васил Божков и неговата партия – „Българско лято“.

Готи бе кандидат за кмет на София на местните избори през 2019 година, когато нашумя с мото на кампанията си – „Да направим от тиквата тиквеник за народа“. Георги Георгиев издигна Евгения Банева за европейски депутат на последните избори за Европейски парламент. На последните президентски избори през 2016 г. партията „Българско национално обединение“ издигна Митьо Пищова и Радо Шишарката. Лидерът на партията Георги Георгиев-Готи е още актьор, режисьор и бизнесмен.

БНО ще предостави 100% от листите си на „Българско лято“, стана ясно от представянето на коалицията в социалните мрежи.

Вижте какво каза Георги Георгиев-Готи за предстоящите избори, Васил Божков и кариерата си като актьор в Комеди Клуб подкаст.

Подкаст с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“ и Николай Николов – „БСП“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.