Ако майка ти те ХВАНЕ – Комеди Клуб подкаст

В Комеди Клуб подкаст Иван, Емо и Петя говорят за един от най-големите страхове на всеки тийнейджър (а и не само), да бъдеш хванат от майка си „в действие“. Петя се опитва да си представи какво би направила и как би реагирала, ако след време тя попадне в такава ситуация. За нейно „щастие“ Иван и Емо имат точният отговор и сценарий, по който да протече неудобната случка.

Пожелаваме на всеки фен на Комеди Клуб да се размине с тежката участ да бъде „хванат“ или, ако вече е, да не преживява този кошмар отново! 🙂

За разликата между „днешната“ и „тогавашната“ младеж и партита, историята на Петя с Чупакабра, мнението на Емо за солариумите и историята на Иван за мацките на купоните в 12 клас можете да видите в епизод номер 462 на Комеди Клуб подкаст в YouTube канала тук.

Подкасти с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“, Николай Николов – „БСП“ и Георги Георгиев – Готи в рубриката „Иван се запознава с партиите“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.