Не се бъзикай с Емил Джасим – Комеди Клуб новините

В подкаст на Комеди Клуб новините Иван, Боми и Ники обсъждат най-важните и нашумели новини от България и света през седмицата. Ники Банков разказва за представителя на партията „Да, България“ – Емил Джасим, с когото имат лични вендета. Предизборните „примамки“ на партиите в домакинството. Контейнеровозът „Евъргрийн“ „запуши“ Суецкия канал и по този начин стана причина за загуби на стойност близо 1 млрд. $ на световната икономика. Това и още от най-интересните новини, можете да гледате в новинарското издание на Комеди Клуб.

Емил Джасим

Емил Джасим раздава правосъдие в социалните мрежи. Скандалният представител на „Да, България“, който няма никакви предразсъдъци не се свени да влиза в пряка словесна свада с хора във „Фейсбук“. Обичайният номер на Джасим е да се кара с хора и след това да ги блокира, за да не могат да му пишат повече. В платформата съществува дори група на хората, които за блокирани потърпевшите. Част от тази група е и нашият Ники Банков. С какво политикът отново разбуни духовете, вижте в новинарския ни подкаст.

„Политически лакомства“

Има 3 неизбежни неща в този живот – смъртта, данъците и предизборните продукти, раздавани от партиите. Какво раздават различните политически формации и каква наглост проявяват, гледайте в нашия подкаст.

Корабът „Евъргрийн“

Контейнеровозът „Евъргрийн“ заседна в Суецкия канал преди дни. По този начин той стана причина за загуби на стойност милиарди долари. Преди да го направи обаче, GPS-ът на плавателния съд ни показа една много любопитна карта на курса му. Какъв е „пътят, по който е поел“корабът вижте тук.

Подробности за гореспоменатите новини още много други, вижте в подкаст на Комеди Клуб новините.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.