Подкаст с Владислав Панев от „Демократична България“

В Комеди Клуб подкаст на гости е представителят на „Демократична България“ – Владислав Панев. Рубриката „Иван се запознава с партиите“ продължава с пълна сила, като комедиантът е твърдо решен да спази обещанието си да гласува. Затова Иван Кирков се запознава с представителите на всяка една от париите в отделен подкаст, където научава от първа ръка за предизборната кампания, целите и мотивите на политическите организации.

Владислав Панев е предприемач и инвеститор със собствен бизнес. От 2006 година управлява компании в областта на финансите и недвижимите имоти. Работил е като финансов репортер, което изиграва основна роля в развитието му като бизнесмен. Той е лицензиран инвестиционен консултант и професионален инвеститор. През годините има множество публикации на икономическа тематика в българските и чуждестранни медии. Също така Панев е съпредседател на ПП „Зелено движение“ от 2016 година насам.

За да видите какво мисли Владислав Панев за предстоящите политически избори, какви точно са целите и намеренията на „Демократична България“, мнението му за коалицията и всичко най-важно за партията можете да гледате в нашият Комеди Клуб подкаст.

Подкаст с представителите на „Да, България“ – Константин Ангелов, Николай Хаджигенов – „Изправи се!Мутри вън!“, Николай Николов – „БСП“ и Георги Георгиев-Готи от „БНО“ можете да видите тук.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.