Клюките в шоубизнес изданието от Комеди Клуб подкаст

В шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст Иван, Боми, Цецо и Петя обсъждат най-горещите теми в България и чужбина от света на клюките. Андреа Банда Банда срещу Йоко Захариева, Гала, Натали Трифонова и Александра Петканова. Това са само част от имената, които разбуниха духовете в полза на клюките, но далеч не са единствените. Специално участие в подкаста от Фредката.

Явно наистина Андреа Банда Банда командва в „На кафе“ заради заможния си приятел. Изглежда, че въобще не е шега, че тя си има собствено телевизионно предаване. Брюнетката обича да иронизира публикациите, че е до Гала с връзки, а не заради способности. Очевидно ОБАЧЕ тя управлява женското предаване. Само така може да се обясни, че заради нея отказват на певицата Йоко Захариева участие. Йоко написала преди година негативен коментар за телевизионните умения на Андреа. След като два дни водила преговори за участие в „На кафе“, получила категоричен отказ.

Гала обяви влизането в предаването на нов панелист. Това е симпатичното кученце Рей. То ще остане в екипа на предаването поне до края на сезона.

Александра Петканова отново даде храна за устите в клюкарския подкаст. С какво скандалната инфлуенсърка провокира интерес отново към себе си вижте в шоубизнес изданието на Комеди Клуб подкаст.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.