Празнувайте 1-ви април с Комеди Клуб

1-ви април е официалният празник на Комеди Клуб София. Традицията повелява на този ден да бъдем заедно с феновете и да се смеем на любимите шеги на комедиантите на Комеди Клуба. Ще се смеем масово и тази година! Нищо не може да спре тази традиция!

Ние от Комеди Клуб София, подаряваме на всички фенове на клуба, една вечер с любимите шеги на нашите комедианти. Шоуто ще бъде онлайн в продължение на над 1 час и абсолютно безплатно за всички, които искат да се смеем заедно.

Гледайте ни в YouTube на 1-ви април от 20:00 часа в канала на Комеди Клуб.

Представяме Ви някои от идеите ни за шеги, номера и пакости, с които можете да почетете празника:

1. „Я да видя колко си силен?

Целта на този номер е „да се провери“ каква тежест може да понесе потърпевшият. Слагате бутилките в ръцете на отсрещния като му казвате да ги държи и през това време му слагате не много тежки предмети, като най-отгоре поставяте лепкавата субстанция. Нужни са Ви единствено 2 бутилки, завързани една за друга, ножица и чиния пълна с гадости, която да полети към лицето на жертвата. Как да приложите номера, вижте тук:

2. Монета в бутилката

Този пранк е един от най-лесно изпълнимите. Трябват Ви единствено монета, бутилка пълна с вода и кърпа. Изпълнението става по следния начин: поставяте монетата под отворена бутилка с вода, като слагате кърпата отгоре. Следващото нещо, коетотрябва да направите е да кажете на жертвата, че след магическите думи (които сами си измислите) монетата ще се озове вътре в бутилката. След като произнесете вълшебната фраза махате кърпата и казвате на отсрещния да погледне вътре, за да потвърди магията, като в момента, в който погледне, стискате бутилката, за да го намокрите изцяло. Изпълнението на номера вижте тук:

3. Подмокрени гащи

Шегата се състои в това как си слагате фуния в панталоните и слагате монета на челото си. Целта е да убедите потърпевшия, че не може да вкара монетата във фунията и по този начин да го мотивирате да пробва. При слагането на монетата на челото и конуса в панталона, докато жертвата е съсредоточена върху монетата, вие му подливате вода като фунията позволява директно подливане. Изпълнението на шегата вижте тук:

4. Гръдж те гледа

Култовият хорър филм вдъхновява този номер. За изпълнението Ви е нужно да изпринтирате ръката и лицето на чудовището и да го поставите на някоя врата или ръб на коридор. Изпълнението на шегата вижте тук:

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, може да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на ХайЛайфа можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.