Шоуто на Комеди Клуб по случай 1 април

Шоуто на Комеди Клуб по случай „Деня на шегата“ се състоя за поредна година, макар и в онлайн формат. 1-ви април е официалният празник на Комеди Клуб, като от години датата е запазена за представления в зала 1 на НДК. За съжаление поради пандемията от коронавирус шоата през 2020 и 2021 година не се състояха. Поне не по желаният начин. Уви, не това е важното. Онлайн или не, няма какво да спре комедиантите, от това да празнуват своя светъл празник със своите фенове, а един „вирус“ по никакъв начин не би могъл да сломи мотивацията и духа им.

Онлайн събитието беше излъчено в 20:15 часа, а продължителността му е над 1 час. Шоуто беше напълно достъпно и безплатно в YouTube канала на Комеди Клуб. Всички резиденти на клуба бяха „на сцената“ и забавляваха многохилядната публика пред екраните.

Изпуснахте шоуто? Не тъжете, а на линка тук цъкнете. Представлението е качено в YouTube канала на Комеди Клуб, където можете да го изгледате спокойно по всяко едно време.

Пазете се, бъдете здраве и се надяваме догодина да се смеем отново заедно, както постарому. Нямаме търпение да се видим в Комеди Клуба, възможно най-скоро! 🙂

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.