Иван Кирков на гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Комедиантът и основател на Комеди Клуб – Иван Кирков, беше на гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. В изданието на вечерното шоу по bTV на 1-ви април, Иван прие ролята на гостуващ, след като обикновено той приема хора от всяка сфера в своите подкасти. Николаос Цитиридис – Додо, който започна своята кариера именно от Комеди Клуб, беше изключително щастлив да приеме своя приятел и ментор в студиото си.

В епизода от шоуто, Иван разказва истории от своя живот и как е достигнал дотук. Пътят от Стара Загора, през Виена и накрая до пълна до пръсване зала 1 на НДК. Как се отразява пандемията на комедията и още много други. Разбира се, не бяха подминати и неудобните истории на Додо. Иван разказа някои от засрамващите истории на водещия, което го постави едно неудобно, но забавно положение.

Още от участието на Иван Кирков и историите от „кухнята“ на Комеди Клуб, можете да видите в епизода на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тук.

Подкаст с участието на Николаос, можете да гледате тук, в YouTube канала на Комеди Клуб.

За още забавни и интересни епизоди на Комеди Клуб подкаст, можете да посетите канала ни в Youtube. Също така може да ни слушате и в подкаст изданията ни в Spotify, SoundCloud и iTunes.

Всички най-важни новини от България и света можете да гледате в новинарското ни издание на Комеди Клуб. Най-пикантните и интересни новини от света на шоубизнеса можете да намерите в клюкарския ни подкаст. Събитията от света на спорта пък можете да откриете в спортното издание на Комеди Клуб.