Комеди Клуб мърч в stand up comedy shop

Комеди Клуб София предлага на своите фенове собствен мърч в сайта stand up comedy shop. Богатото разнообразие от продукти, попито с духа на комедията, включва тениски, суичери, чорапи, аксесоари и още много други.

Тениски

Голямото разнообразие от видове тениски безспорно е една от основните причини това да бъде най-харесваният и купуван артикул. Класическата тениска с усмивка е на първо място в сърцата на феновете, като останалите видове са: „Funny is the new sexy“, Фестивал на Комедията, „Всеки ден е ваканция“ и оригиналното лого на Комеди Клуб София.

Всички видове тениски, можете да видите тук.

Суичери

Комеди Клуб суичерът е резултат от желанието да бъде създаден продукт, който да включва в себе си удобство, стил и качество. Разработката на горнището позволява комбинацията както с ежедневен, така и със спортно елегантен стил на обличане. Продуктът е от опимитирана премиуим серия от специалната марка на Комеди Клуб София.

Бельо и чорапи

Комеди бельото е създадено по случай 14-ти февруари („Свети Валентин“) като идея за подарък на половинката. Продуктът може да бъде закупен както в комплект, така и в единични бройки. Комеди чорапите (кракавици) са едни от любимите артикули на феновете. Стилният дизайн, уникална разцветка и качеството на продукта карат почитателите на чорапите (и на Комеди Клуб) да ги изкупуват като топъл хляб.

Други продукти

Аксесоарите предлагани от Комеди Клуб са брандирани с познатата усмивка, която носи усещането за духа на стендъп комедията. Такива продукти са запалки, ключодържатели, значки и други. Специално Комеди комбо съчетава в себе си черна тениска (с черна усмивка), кракавици и 2х250 стикери.

Повече от Комеди Клуб мърч можете да намерите в сайта на stand up comedy shop. Можете да се възползвате от специалните намаления за Деня за трошене на пари, за който можете да научите повече тук.