Ден за трошене на пари и stand up comedy магазин

Денят за трошене на пари е един от най-светлите празници за българския народ, който ни предоставя намаления на всеки вид мърч в stand-up comedy магазин. Датата на почитания от всички и полезен за икономиката празник е 24 април. Дотогава всеки артикул на Комеди Клуб ще бъде на намаление. Тениски, суичери, кракавици, зарчета, кирки или с други думи – всичко, за което се сетите.

Черен суичер на Комеди Клуб

История на празника

Първият чисто български комерсиален празник датира от (на чак толкова) далечната 2020 година. По това време планетата е скована от ужаса с пандемията от коронавирус. Икономиката претърпява крах, а заедно с нея и щастието на хората. 24 април се явява като датата, която ще промени всяко зло, към добро. Иван Кирков създава празника Ден за трошене на пари с цел да редуцира българската икономика и да направи българина щастлив със страхотни намаления в магазина на Комеди Клуб. Тази дата е може би единственият ден от годината, в който всеки може да похарчи, колкото пари поиска. При това без да чувства каквито и да е угризения.

Комеди Клуб Комбо – кракавици, тениска и стикери

Традиции и обичаи

Традициите и обичаите в Деня за трошене на пари трябва да бъдат спазвани много точно, за да бъде пълен портфейлът на празнуващия, през останалите 364 дни от годината.

Денят започва рано за паротрошачите. Te трябва да станат преди изгрев слънце, за да имат максимално дълго време, в което да планират къде и как ще трошат парите си. Излизането от вкъщи става без да се поглежда назад. Задължително не бива да се прибират, докато не потрошат и последната стотинка от джоба си. За много лоша поличба се смята да се върнат с пълен портфейл в края на деня.
В същото време е на голям късмет черпенето на приятели и хора от противоположния пол.

Стара легенда гласи, че ако вечерта на 24 април в Деня за трошене на пари бъде прекарана на шоу в Комеди Клуб, всичките дни през годината ще бъдат весели, а всеки похарчен лев, ще се върне по 100.

Разгледайте сайта на stand up comedy магазин за страхотни намаления по случай Деня за трошене на пари тук.

Повече за Комеди Клубstand up комедията и подкастите, можете да научите тук.

Не забравяйте да гледате и шоуто ни по случай 1-ви април.